Löneunderlag och integration

Lön och framför allt rätt lön till dina anställda är både viktigt och tidskrävande. Med hjälp av vårt schemaprogram kan du när det är dax för lönekörning ta fram en sammanställning som du sen kan exportera till olika löneprogram.

Efter att personalen har tidrapporterat och administratören har attesterat alla tider exporterar man alla tider. Exporten tar endast några sekunder och sparas ner i aktuellt format.

Integration med olika löneprogram

Nedan följer en kort beskrivning av vilka löneprogram vi har integration med. Integrationen fungerar på samma sätt för alla program, man laddar ner en fil från vårt program och importerar den filen seden i löneprogrammet.

Visma

Visma är ett av dem större löneprogrammen och kommer i ett antal olika versioner, såsom

  • Visma 100
  • Visma 200
  • Visma 600
  • Visma Lön

Vi stödjer ovan nämnda versioner, men är man osäker är det bara och kontakta oss så tittar vi närmare på det.

Hogia

En annan av de riktig stora är Hogia. Här stödjer vi 2 varianter av deras system,  Hogia Lön (fd Windows Lön) samt Hogia Lön Plus. När det gäller Hogia måste exportera 2 olika filer från vårt system. Dels en schemafil med alla schemalagda tider samt en avvikelsefil med OB-typer och frånvaro etc.

Fortnox

Fortnox är ett av dem nyare system på marknaden och erbjuder förtuom lön även bokföring mm. Fortnox likt många nyare program så har Fortnox valt att implementera en standrad som heter PAXml, se nedan.

Kontek

Likt Fortnox använder sig Kontek Lön av formatet PAXml. Kontek fanns tidigare enbart i en windows version men har numera lyft systemet till en webbvariant.

Crona Lön

Crona Lön var initiativtagarna till PAXml och således stödjer de självklart sitt eget format.

Personec

Personec är ett Visma brand som riktar sig först och främst mot kommuner.

PAXml

Som vi har skrivet här ovan så är PAXml ett format som beskriver schematider och avvikelser. PAXml är som namnet antyder ett format i XML. Vill du läsa mer om PAXml?