Prova vårt program gratis

Vill du prova vårt program kan du göra det gratis i 14 dagar. Programmet har då full funktionalitet vilket gör att du kan testa programmet fullt ut. Under testperioden har du även tillgång till vår support som hjälper dig med det du behöver för att komma igång.

Klicka på knappen nedan för att skapa ett testkonto. Det enda du behöver ange är din email, ditt mobilnummer och en personlig kod. När du väl har skapat ett konto så får du dina inloggningsuppgifter skickade till dig på både sms och email.

För att du snabbt ska komma igång har vi skapat 10 fiktiva användare, ett schema samt ett antal olika passmallar med olika längd och rast. Om du vill att det ska bli mer likt er riktiga verksamhet, är det bara att byta namn på personerna och schemat som finns. Du kan självklart skapa nya personer/användare, mallar och scheman.

Efter testperioden?

Vi kommer att kontakta er under testpersioden för att se hur programmet upplevs och om vi kan hjälpa till med något. Skulle ni vara intresserade av att fortsätta använda programmet, är det bara att bestämma vilket abonnemang som passar er verksamhet. Ni kör sedan vidare med samma konto, så all information ni lägger in under testperioden kommer sparas.

Våra priser och abonnemang hittar du här.

 

SKAPA TESTKONTO OCH PROVA GRATIS I 14 DAGAR!