Våra priser och prismodeller

Våra priser baseras helt på hur många användare man har i systemet. Med användare menar vi all personal som ska schemaläggas, samt alla administratörer och schemaläggare. Vår prissättning är satt efter personer som jobbar heltid. Skulle ni ha en verksamhet med många deltidsarbetare eller timanställda så hör av er till oss så ser vi över priset.

Vårt system består av många olika moduler. För att göra prissättningen enkel ingår alla moduler i priset. Dock kan du som kund forma systemet efter dina behov och har möjligheten att stänga av moduler som inte passar din verksamhet. På samma sätt kan du slå på moduler igen om behoven skulle ändras. Vilka moduler som finns presenteras under systeminställningar, se bild nedan.
Aktiva moduler och priser

Månads eller årsabonnemang

Vi erbjuder två olika typer av abonnemang, ett månadsabonnemang och ett årsabonnemang.
Månadsabonnemanget har ingen bindningstid och betalas per månad.
Årsabonnemanget har 12 månaders bindningstid och betalas per år. Möjligheten att dela upp årsbetalningen finns, antingen per kvartal eller halvår.

Skicka jobbförfrågan i ett SMS.

I vårt schemaprogram finns en sms-funktion. Den finns där främst för att underlätta jobbförfrågnings-processen. Om du har ett pass som saknar resurs, kan du enkelt skicka detta pass som ett sms. Om den förfrågade anställde kan ta passet, så behöver hen bara svara med en kod som finns med i det utskickade sms:et. Då kommer den person som svarat och svarat först få passet tilldelat till sig per automatik. Du som administratör behöver alltså inte tänkta på något annat än att skicka sms:et, systemet sköter resten. Det bästa är att du kan fråga flera personer samtidigt genom att skicka det till flera samtidigt istället för att behöva ringa runt, vilket kommer spara dig massor utav tid.
Om du väljer att använda sms-funktionen tillkommer 1 kr/ utskickat sms.

Alla priser som presenteras är räknade exklusive moms.

Om du vill komma i kontakt med oss för att prata ännu mera priser så finner du våra kontaktuppgifter här.

0-10
1 200kr/mån
View
Köp
11-20
1 500 kr/mån
View
Köp
21-35
2 100 kr/mån
View
Köp
36-50
2 800 kr/mån
View
Köp
50+
Offert
View
Köp
0-10
8 400kr/år
View
Buy Now
11-20
12 000kr/år
View
Köp
21-35
18 000kr/år
View
Köp
36-50
24 000kr/år
View
Köp
50+
Offert
View
Köp