Nyheter om oss

Under åren som gått har vi tidigare här på sajten publicerat nyheter om vårt program. Det har varit nyheter om nya funktioner vi har släppt eller nya funktioner som vi håller på att utveckla.

I och med nya designen av sidan och då vi befinner oss i en ny era av internet och hur vi kommunicerar med varandra. Har vi valt att istället använda oss av sociala medier, såsom Facebook, Instagram och Twitter för att berätta och kommunicera med våra kunder om nyheter kring vårt schemaprogram.

Är du redan kund idag så kommer du självklart i fortsättningen även hitta våra releasnotes på startsidan. På startsidan hamnar du på efter att du har loggat in i programmet. Där finns även ett arkiv med alla våra äldre releasenotes om det är nåt du vill kolla på.

Nyheter på Facebook

Den största kanalen vi har och som vi använder oss mest av idag är Facebook, där publicerar vi våra största nyheter samt svarar på frågor om vårt program.

På Facebook hittar du oss här https://www.facebook.com/resursbokning/

Instagram

Instagram använder vi oss också av fast i lite mindre skala, på Instagram publiceras vi mer av våra happenings som tex kan ha här på kontoret eller olika events som har tillsammans med kunder eller våra duktiga leverantörer. Följ oss på Instagram

Twitter

Ibland är kort bättre än långt så att säga och därför använder vi oss ibland av Twitter. Twitter är bra då man enbart kan skriva 140 tecken. Det låter inte så mycket men det kan ändå vara användbart och kraftfullt för att snabbt nåt ut till våra följare på ett enkelt och smidigt sätt.

Oavsett hur du väljer att följa oss så kan du alltid vänta dig till oss med frågor på de mer traditionella kanalerna så som telefon och email.

Våra kontaktuppgifter hittar du längst upp på sajten där du även hitta länkarna till social medier.